Over Ralva Autoshop

Al meer dan 25 jaar een begrip in de regio

Ralva Autoshop is nu 26 jaar geleden opgericht door Ralph van Aken.

Het idee was een autoshop met alleen maar 4×4 / terreinauto accessoires, maar als snel wisten de Opel, Honda en Volkswagenrijders Ralva Autoshop ook te vinden. Langzaam verschoof de doelgroep dus al snel van verhoogde auto’s naar verlaagde bolides. Later kwam daar door de jaren heen een heel assortiment aan autopoetsmiddelen, sportieve accessoires voor race en rally bij, als ook Car-Audio in de vorm van subwoofers, versterkers, en aansluitmateriaal bij, maar omdat wij geen inbouwstation hebben, is hier alleen nog een vervangings luidsprekertje van over, en is het assortiment helemaal verschoven naar autolakken op kleur, en schade herstelproducten voor de particuliere en klein zakelijke klant.

Groot assortiment

Waar we dan wel heel erg in gegroeid zijn, zijn schade herstel artikelen voor de Doe-het-zelver. We hebben een groot assortiment plamuren, primers, tapes, verf spuitpistolen, en autolakken op voorraad.

Sinds 2015 hebben we een grote mengmachine staan, en met de Chroma-Vision kleuren scanner, maken we bijna elke autolak op kleur.

En dan als klap op de vuurpijl, verkoopt Ralva Autoshop aan het eind van het jaar met Oud & Nieuw ook nog vuurwerk, dus ook voor de mooiste kleuren in de lucht, bent u bij Ralva Autoshop aan het juiste adres.

20200627_125608