4-Sky Ledlampen

4SKY Lights
4SKY is in de Benelux een professioneel merk en leverancier van Led en HID verlichting. 4SKY verlichting heeft een breed assortiment aan producten zoals Led Light Bars, Led Work Lights, HID Work Lights en HID Spotlights. De producten van 4SKY zijn geschikt voor diverse doeleinden en inzetbaar in de industriële, bouwkundige en commerciële sector. Groot voordeel van 4SKY lights is het laag energie verbruik en de hoge lichtopbrengst. Verder geeft 4SKY Lights op alle led producten met uitzondering van de zoeklichten 3 jaar garantie.

Tijdens de ontwikkeling, productievernieuwing, fabrikage en nog voor het verlaten van de fabriek hebben alle producten strenge testen ondergaan. Alle producten zijn voorzien van een CE markering. Meer informatie over de producten kunt U terugvinden op de website van 4SKY. De producten van 4SKY worden verkocht op enkele verkooppunten die gevestigd zijn in de Benelux.

Let op :
Ledverlichting van 4SKY is bedoelt als werkverlichting voor bijvoorbeeld de industrie, Landbouw, offroad en competitiegebruik. Het “in gebruik hebben” van extra verlichting is niet toegestaan op de Nederlandse wegen of deze moet zijn goed gekeurd volgens de Europese wet en regelgeving. Vaak herkenbaar aan de E die in het glas staat. 4SKY heeft modellen met een ECE typegoedkeuring. Bij deze modellen is dat duidelijk aangegeven bij de omschrijving.

Weergave