Wie zijn wij


Beste bezoeker Ralva Autoshop.
Misschien kent u ons, misschien ook niet, wie zijn wij..??
Ralva Autoshop is gestart in 1996 begonnen met verkoop van accessoires voor personenauto's en terreinauto's. Door de jaren heen uitgegroeid en vooral bekend geworden als Auto-Style dealer, en gespecialiseerd in verkoop van  after-market auto-accessoires, Carkit’s en Car-Audio voor de particuliere en zakelijke markt.
Ook zijn wij al sinds jaar en dag "het" adres voor Motip Autolakken en schadeherstel producten, en sinds begin 2013 hebben wij ons assortiment verder uitgebreid met "Autolak op Kleur". Met deze extra service kunnen wij maatwerk autolak van het merk Cromax vroeger beter bekend als "Du Pond", voor u op kleur mengen aan de hand van een kleurnummer van de auto, maar ook RAL nummers zijn uiteraard mogelijk.
Heeft u geen kleurnummer, of kunt u deze niet vinden, wij hebben in onze shop de beschikking over een Chromavision Spectrometer waarmee wij aan de hand van een kleurstaal van ongeveer 5cm bij 5cm uw kleur kunnen scannen, waarna wij in 99% van de gevallen een passend resept kunnen vinden in onze databank waarin meer dan 85.000 kleur recepten staan.
Besteld u in onze webshop een spuitbus op kleur, wilt u dan wel het kleurnummer, merk auto, en bouwjaar vermelden, dan mengen wij de lak en persen die af in een spuitbus.
U mag uiteraard ook bij ons in de shop langs komen.
Graag tot ziens bij Ralva Autoshop.